Godt nyttår 2016 – nyttårsmeldinger

Home / Humor / Godt nyttår 2016 – nyttårsmeldinger

Godt nyttår og nyttårsmeldinger har blitt en tradisjon på nyttårsaften og tusenvis av nordmenn skriver en godt nyttår melding til hverandre. Tidligere ble de fleste godt nyttår meldingene sendt på sms, men nå er det stadig flere som sender disse via sosiale media, men fortsatt er det svært mange som bruker sms til å si godt nyttår til venner og bekjente. Her er et knippe med meldinger du kan bruke:

 

 

Mens det enda er 2016, før minner blir diffuse, før mobilnettet går i stå, før jeg blir full, naken og mister mobilen min, vil jeg ønske deg et knallgodt nytt år!

Jeg har i dag overført 365 dager med lykke og glede til din konto nr. 2017. Bruk det godt! Godt nyttår!

Til alle mine kjære SMS-venner som i 2016 har sendt meg gode ønsker, kjedebrev, englebrev, og brev med løfter om hell osv. DET VIRKER IKKE DET SPØTT! I stedet, send fra nå av; Øl, vin, penger, kinobilletter, bensinpenger, sjokolade, tøy og sjekker. På forhånd takk.

I dag er dagen da jeg skal fortelle mine venner at de betyr noe for meg. Enten det er mine bestevenner, eller venner som jeg ikke har sett på en stund. Venner jeg ikke vil miste og venner jeg savner. Sender denne meldingen til mine venner om at de er i hjertet mitt, uansett. Godt nyttår!!

Nå som julehimmelens stjerner skinner, tenker jeg på årets minner, siden jeg fant deg blandt dem.. Får du en kjempe klem. GODT NYTT ÅR!

Kjære Bodil,
Ønsker deg en god påske og et godt 1985. Vennlig hilsen Tante Odd i Alzheimerforeningen.

Godt nyttår! Vet det er tidlig, men jeg har mange venner som er alminnelige og kjedelige, så jeg starter med dem som er SEXY, FREKKE, DEILIGE, SMUKKE, LEKRE og HOTTE Men legg merke til at jeg fikk den før deg…

Dagen kommer, lyset er blått.
Vi minnes og tenker, et nytt år er gått.
Ta vare på alle de nære og kjære.
Det er nettopp slik året skal være.
La alle problemer bli små, og forsvinne..
La året som kommer bli lykkelig, med gode minner..
Godt Nyttår!

Ukene svinner og dagene går, ha takk for ditt vennskap – ha takk for i år.
Venner som deg vil jeg gjemme her inne, som et kjært og dyrebart minne.
Takk for det gamle – ha et riktig godt nytt år!

Jeg sender den forbaska nyttårsmeldinga nå, for da slipper jeg å bli sinna når nettverket blir hemma rundt 12.
Dessuten er jeg da mest sannsynlig utrolig full og i full gang med å brenne ned huset.
Godt nyttår *skål*

Denne meldingen må ikke åpnes før nyttårsaften! Du.. Slutt! Du skulle jo ikke åpne den ja jeg! *Hrmf* Du gir deg ikke, eller hva? Ok da: *GODT-NYTTÅR*

Oppe på himmelen så luftig og lett, sitter en engel på en kjempe rakett! Den er tent på og er sendt opp av meg, og engelen brøler Godt Nyttår til deg.

Sender en fe med en koselig beskjed. Lån ham ditt øre, så skal du få høre. Han visker forsiktig en hilsen fra oss: Godt nyttår !

Advarsel! Vesener fra det ytre rom vil snart komme og bortføre alle de søte og sexy…
Jeg vil bare si farvel og godt nyttår innen jeg blir hentet…

Før mobilnettets sammenbrudd, og alkoholens gjennombrudd vil jeg ønske deg og dine et riktig godt nyttår.

Màrta Louise sender ut engler til folk hun bryr seg om. Jeg sender en dau ugle. Den gjør omtrent samme nytte som en engel, ikke en dritt! Men du smiler i hverfall, og da er jeg fornøyd 😉 Takk for det gamle og godt nytt år!

Merry new year and happy…No wait. Happy merry and new christmas..Shit no, that ain’t it. Uhh, merry new happy and..Ah fuck it, you know what I mean!

Uken er over og
nyttår er nær!
Fyll den med kos og
med solskinnsvær

La helgen bli god og
dagene fine.
Ta vare på venner,
deg selv og dine.

Når nyttår kommer
og høsten svinner,
finn da frem de varme
minner.

Fortell da også til de
du har nær,
at så lenge du lever
har du dem kjær!
Godt nyttår.

 

En venn i mitt hjerte jeg tenker på nå, via mobilen en klem du må få. Jeg gir den med varme og glede, for i mitt sinn er du ofte til stede. Godt nyttår!

Dagen kommer, lyset er blått. Vi minnes og tenker, et nytt år er snart gått. Ta vare på alle de nære og kjære. Det er nettopp slik det skal være. Gode vennskap består, også for de kommende år. Ha ei fin nyttårs feiring og et kjempebra nyttår.

Det gamle året er nesten over, det nye ligger å sover, vi vekker det i kveld med eksplosive smell, når nyåret er kommet og de fleste av oss har sovnet, skal vi drømme om det som kommer, og før vi vet ordet av det er det sommer. Ønsker deg og dine en glimrende aften og et forrykende godt nytt år!

(Besøkt 3 478 ganger, 1 ganger i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *