Julegaven

Home / Humor / Julegaven

En ung mann ville kjøpe en julegave til sin forlovede.  De hadde ikke kjent hverandre særlig lenge, så etter moden overveielse besluttet han, at et par hansker ville være passende. Det var ikke alt for romantisk og heller ikke for personlig. Den unge mannen fulgte med sin forlovedes søster til Oslo, hvor han kjøpte et par flotte hvite hansker med pelsfor.
Søsteren kjøpte et par minitruser til seg selv, men da ekspeditrisen pakket varene inn, kom hun til å bytte pakkene. Søsteren fikk pakken med hanskene og den unge mannen pakken med minitrusene. Uten å sjekke innholdet sendte den unge mann pakken til sin forlovede med følgende brev:
«Kjære… Jeg har valgt disse, fordi jeg har sett, at du ikke pleier å ha noen på, når du går ut om aftenen.  Hvis det ikke hadde vært for din søster, hadde jeg valgt noen lange med knapper, men hun har alltid korte på, som er lette å ta av. Jeg synes selv, at fargen er vakker og ekspeditrisen som solgte meg dem, viste meg et par, hun hadde hatt på de siste 3 uker og de var nesten ikke skitne. Jeg fikk henne til å prøve dine og hun så virkelig flott ut. Jeg skulle ønske, jeg var hos deg, så jeg kunne ta dem på deg første gang, før andres hender kommer i kontakt med dem. Når du har tatt dem av,må du huske å puste i dem, før du legger dem vekk, da de naturligvis kan være litt fugtige, etter at du har hatt dem på. Tenk nå på, hvor mange ganger jeg vil kysse dem i de kommende år. Jeg håper, du tar dem på, når vi ses fredag aften.
Med kjærlige hilsner…

P.S.:
Den siste nye mote, jeg har sett, er å brette kanten litt ned, så man kan se litt af pelsværket.»

(Besøkt 607 ganger, 1 ganger i dag)
This entry was posted in Humor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *